

- На два шамара и три дни без таблет.

- Искам едно 12 годишно уиски.
- Господине, нямаме. Кръчмата работи едва от 3 години...

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Вижте колко е пухкава само
Да се поглезим през уикенда с това сочно изкушение
Цялата „тайна“ е в малкия трик с нарязването на корите
Непременно трябва да опитате тази рецепта
Цялата "тайна" е в малкия трик с нарязването на корите
Отвън е с тънка хрупкава коричка, а отвътре е мека и сочна
Забравете баклавата, този сладкиш е в пъти по-вкусен
Така я правят сръбкините и македонките, а те, както е известно, са майсторки на баниците
Апетитни, ароматни, с хрупкава външност и сочна плънка отвътре
За нула време се прави и може да я хапвате за закуска, обяд и дори – вечеря